Σκόπια : Παραίτηση Ιβάνοφ- προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στις 5 Ιουνίου!



Το αλβανικό πρακτορείο των Σκοπίων, Ina-online, αναφέρει για πιθανή παραίτηση αύριο του Γκιόργκε Ιβάνοφ

Απρίλιος 25, 2016.

Σε πολιτικούς κύκλους εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, ώστε να γίνουν ταυτόχρονα στις 5 Ιουνίου, προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.



Το σχετικό δημοσίευμα του σλαβικού Svedok για παραίτηση του Ιβάνοφ

Αυτό επισημαίνει το πρακτορείο ina- on line, επικαλούμενο τη σλαβική πύλη ‘Svedokπου η πληροφορία της βασίζεται σε ανώνυμες πηγές.



Ο Ιβάνοφ θα παραιτηθεί αύριο, ούτως ώστε, να υπάρχει το περιθώριο των 40 ημερών για να ανακοινωθούν οι εκλογές στις 5 Ιουνίου, σημειώνει η ‘svedok’.



«Εάν αληθεύει αυτό το σενάριο, τότε την Τετάρτη το Δικαστήριο πρέπει να εξακριβώσει τη συνταγματικότητα της απόφασης, δεδομένου ότι το κοινοβούλιο έχει διαλυθεί», σχολιάζει το δημοσίευμα, που προσθέτει ότι με τον τρόπο αυτόν ανοίγει ο δρόμος για τον Νίκολα Γκρούεφσκι να προστρέξει για την προεδρία.
Όλο αυτό το σενάριο, η αντιπολιτευτική πύλη ‘InfoPlus’ την χαρακτηρίζει ως «σπεκουλάρισμα» του Ιβάνοφ προς τον Γκρούεφσκι.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ