Για το Πάσχα: Οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών θα κλείσουν τους δρόμους προς Ελλάδα

Απρίλιος 20, 2016.Όλα τα σημεία διέλευσης των συνόρων με την Ελλάδα θα αποκλεισθούν για τις γιορτές του Πάσχα από τους Βούλγαρους μεταφορείς, σύμφωνα με τη βουλγαρική ραδιοφωνία.

Οι οδηγοί φορτηγών έχουν πάρει την απόφαση αυτή,  ως απάντηση στις διαμαρτυρίες του Φεβρουαρίου, όταν οι Έλληνες αγρότες έκλεισαν τους δρόμους προς τη Βουλγαρία.
Υπενθυμίζουμε- γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα- ότι οι Έλληνες αγρότες είχαν κλείσει  τις οδικές αρτηρίες και τα σημεία διέλευσης προς τη Βουλγαρία επί σχεδόν ένα μήνα, προκαλώντας προβλήματα  στις μεταφορές.
Κατόπιν της απόφασης αυτής των Βούλγαρων μεταφορέων, συμφώνησαν σε αυτήν και οι κτηνοτρόφοι. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα βαρέα οχήματα θα αποκλείσουν τους δρόμους από τις 29 Απριλίου.Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ‘Fokus’ ο πρόεδρος της Ένωσης Μεταφορέων Βουλγαρίας, Μίρολιουμπ Στολάρσκι είπε ότι τα ελληνικά σύνορα θα κλείσουν στις 10 το πρωί της 29ης Απριλίου.


 Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της ηγεσίας των συνδικάτων μεταφορέων.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μεταφορέων Ιλιάν Φιλίποφ πρόσθεσε ότι θα κλείσουν όλα τα συνοριακά σημεμία ελέγχου και ο αποκλεισμός θα ισχύσει για όλα τα οχήματα. Θα επιτρέπονται μόνο αυτοκίνητα που μεταφέρουν αρρώστους αλλά και ζώα.Σύμφωνα με τον Φιλίποφ η διέλευση θα επιτρέπεται για τέσσερις ώρες και όλοι οι δρόμοι θα κλείνουν επί 20 ώρες, όπως έκαναν και οι Έλληνες αγρότες.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ