Σκόπια: Οι εισαγγελείς δεν αποδέχονται την απονομή χάριτος από τον Ιβάνοφ





 Εισαγγελείς: Από το 2008 έως το 2015 τεράστια ποσά του κρατικού προϋπολογισμού κατέληξαν σε τσέπες πολιτικών

Απρίλιος 14, 2016.

Σκόπια.

Σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της η Ειδικής Εισαγγελίας, Λέντσε Ριστόφσκα,  δήλωσε ότι οι εισαγγελείς στη χώρα δεν αποδέχονται  την απονομή χάριτος από τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ  σε πολιτικά πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις.




Σύμφωνα με την ίδια, «η απόφαση του προέδρου Γκιόργκι Ιβάνοφ, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων, αφού ο Ιβάνοφο βάζει στην ίδια ομάδα άτομα για το οποία οι εισαγγελείς έχουν στοιχεία που οδηγούν στη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, ως εκ τούτου ο Ιβάνοφ επηρεάζει άμεσα τη φήμη των ειδικών εισαγγελέων».



Επιπρόσθετα, η ειδικός Εισαγγελέας Κάτιτσα Γιάνεβα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών της χώρας και ανέφερε ότι από την τρέχουσα έρευνα για διαφθορά υπάρχουν στοιχεία και μάρτυρες  για παράνομες πράξεις τουλάχιστον 36 πολιτικών ατόμων.



«Ο αξιότιμος πρόεδρος Ιβάνοφ, θα έχει πολλή δουλειά, γιατί έχουν την πρόθεση να κάνουμε πολλά, πολλές έρευνες σε όλες τις καταγεγραμμένες συνομιλίες καθώς και οικονομικές έρευνες», δήλωσε η Γιάνεβα που σύμφωνα με την οποία από το 2008 έως το 2015 τεράστιες ποσότητες χρημάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό κατέληξαν σε τσέπες ατόμων (πολιτικών).



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ