Ρωσικό πολεμικό πλοίο πέρασε τα Στενά






Απρίλιος  14, 2016.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στην Κωνσταντινούπολη αναφέρουν τη διέλευση από τα Στενά του ρωσικού θωρηκτού ‘Σαράτοφ» προερχόμενο από τη Μαύρη Θάλασσα με πορεία προς το Αιγαίο.




Το ρωσικό θωρηκτό  με τον αριθμό ‘150’ που αντιστοιχεί στο πολεμικό πλοίο ‘Σαράτοφ’ στις 17:30 πέρασε από τα Στενά του Βοσπόρου με κατεύθυνση προς τη Θάλασσα του Μαρμαρά.



Παρατηρήθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή του Βοσπόρου με πολεμικά πλοία και ελικόπτερα που επόπτευσαν τις κινήσεις του ρωσικού πολεμικού πλοίου. Το πλοίο συνοδεύθηκε από κοντά με σκάφη  της τουρκικής ακτοφυλακής.



Μετά από μία ώρα ολοκληρώθηκε η διέλευση του ρωσικού πολεμικού, σημειώνει το δημοσίευμα.



Τους τελευταίους μήνες το τουρκικό πολεμικό ναυτικό τίθεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε κάθε διέλευση ρωσικού πολεμικού πλοίου, το οποίο φωτογραφίζεται και βιντεοσκοπείται.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ