Σκόπια: «Η οικογένεια του προέδρου Ιβάνοφ έχει εταιρεία στον Παναμά»



"Η οικογένεια Ιβάνοφ έχει επιχειρηματικές σχέσεις με επιχείρηση στον Παναμά", γράφει το δημοσίευμα

Απρίλιος 24, 2016.

Άμεσοι συγγενείς του προέδρου  των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο άνθρωπος, δηλαδή,  που απέδωσε χάρη στην εγκληματική συμμορία του Νίκολα Γκρούεφσκι, είναι άμεσα συνδεδεμένος με επιχειρήσεις και εταιρείες στον Παναμά, κατηγόρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SDSM), Πέτρε Σιλέγκοφ.




Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αδελφός της Μάγια Ιβάνοβα- ( σημ. συζύγου του προέδρου), ο Σάσο Τονέφσκι,  έχει επιχειρηματικές σχέσεις με την «LIP Corp Panama City» με έδρα τον Παναμά.



«Ιδού το έγγραφο. Στον Παναμά είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Delfino Travels Balkans». Ο Σάσο Τονέφσκι, αδελφός της Μάγια Ιβάνοβα, είναι επίσης μία από τις ιδιοκτήτες και η διευθύντρια αυτής της εταιρείας της «Delfino Travels Balkans». Λίγες ημέρες μετά από την εξάπλωση του σκανδάλου  των εταιρειών ξεπλύματος χρήματος στον  Παναμά, η εταιρεία «Delfino Travels Balkans» ζήτησε τη διαγραφή της από τα Κεντρικά Μητρώα (του Παναμά)», είπε ο Σιλέγκοφ παρουσιάζοντας το έγγραφο στους δημοσιογράφους.




 "Γραφείο Προεδρίας: Οι ισχυρισμοί του Σιλέγκοφ να αποδειχθούν στο δικαστήριο"

Άμεση ήταν η αντίδραση από την προεδρία των Σκοπίων, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι η αλήθεια θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, σύμφωνα τα δύο δημοσιεύματα του σλαβικού PlusInfo.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ