Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Ρωσικό υποβρύχιο άρχισε υποθαλάσσιες εκτοξεύσεις σε χερσαίους στόχους
Μάιος 1, 2016.

Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο ξεκίνησε υποθαλάσσιες εκτοξεύσεις πυραύλων σε μια επίδειξη στρατιωτικής δύναμης στην Αρκτική Θάλασσα.Το υποβρύχιο «Σεβεροντβίνσκ» εκτόξευσε πυραύλους ‘Καλίμπρ’ σε στόχους στη ξηρά στην περιοχή Αρχάγγελσκ κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων.Όπως αναφέρθηκε ο στόχος χτυπήθηκε με «υψηλή ακρίβεια».


 Σύμφωνα με το δημοσίευμα του  blitz.bu που επικαλείται  την εφημερίδα ‘Mirror’, Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι  «Ομάδα του ναυτικού που εκτελούσε ασκήσεις εκτοξεύσεων πυραύλων  είχε μεγάλη επιτυχία».


Η επίδειξη της δύναμης μπορεί να ερμηνευθεί ως αντίδραση του ρωσικού στρατού μετά τα επεισόδια με τα ρωσικά αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από τα αμερικανικά πλοία και την αναχαίτιση αεροσκαφών επιτήρησης, σημειώνει το δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: