Ουκρανία και Τουρκία υπέγραψαν στρατιωτική συνεργασία




Μάιος 19, 2016.


Σήμερα (χθες) οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας και της Τουρκίας υπέγραψαν στρατιωτικό σχέδιο εφαρμογής συνεργασίας.




Αυτό αναφέρθηκε από το γραφείο Τύπου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Σήμερα, μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας, υπεγράφη στρατιωτικό σχέδιο εφαρμογής της συνεργασίας, η οποία περιλαμβάνει συγκεκριμένα  μέτρα που στοχεύουν στην αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», αναφέρεται στη δήλωση.



Το γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου αναφερόμενο στη συμφωνία ανακοίνωσε  ότι καθορίζεται με σαφήνεια το σχέδιο υλοποίησης της πορείας της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των ένοπλων δυνάμεων των δύο χωρών έως το 2020.



«Προβλέπεται μεταρρύθμιση στον αμυντικό σχεδιασμό, εκπαίδευση και κατάρτιση στρατευμάτων, συμβουλευτική και στρατηγική υποστήριξη, συνεργασία μεταξύ των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και προσέγγιση με συναντήσεις και επικοινωνία των δύο πλευρών».


--
новости  Free News su.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ