Τουρκία: Επίσκεψη αρχηγού στρατού στα στρατεύματα στο Σιρνάκ






Μάιος 7, 2016.

Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Χουλούσι Ακάρ, επισκέφθηκε τις στρατιωτικές δυνάμεις που επιχειρούν στην επαρχία Σιρνάκ, στην νοτιοανατολική Τουρκία.



Ο Ακάρ συνοδευόταν από τον διοικητή των Δυνάμεων του Πεζικού, στρατηγό Σαλίχ Ζεκί Τσολάκ για να δουν προσωπικά τις τουρκικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων αυτονομιστών στην περιοχή.



Το επιτελείο έγινε δεκτό στο αεροδρόμιο του Σιρνάκ από την κυβερνήτη και το διευθυντή του τοπικού σώματος της στρατοχωροφυλακής, από τους οποίους ενημερώθηκαν για την κατάσταση στην περιοχή.
 


Κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Τσακίρσογκουτ τόνισε ότι οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις θα συνεχισθούν αποφασιστικά «παρέχοντας τις εγγυήσεις για την εδαφική ακεραιότητα και την ασφάλεια της πατρίδας από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που θα συνεχίσουν την καταπολέμηση όλων των μορφών τρομοκρατίας στην περιοχή».





--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ