Έξι χιλιάδες άτομα προσκλήθηκαν στο γάμο της μικρότερης κόρης του Ερντογάν




Μάιος 11, 2016.
Έξι χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο γάμο της μικρότερης κόρης του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μιλιέτ»- (Milliyet.com.tr).
 
Η κόρη του Ερντογάν, Σουμέγιε (Sümeyye) θα παντρευθεί τον Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ- γιο του επιχειρηματία Γιοζντεμίρ Μπαϊρακτάρ, ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών.


Στην πρόσκληση αναφέρεται ότι αντί για ένα μπουκέτο λουλούδια να δωρίσουν οι καλεσμένοι χρήματα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και στο ταμείο στήριξης της τουρκικής αστυνομίας.


Η Σουμέγιε γεννήθηκε το 1985 στην Κωνσταντινούπολη, σπούδασε στις ΗΠΑ κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στα Οικονομικά στο Λονδίνο.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ