Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Ισραηλινά αεροσκάφη επιτέθηκαν εναντίον της Λωρίδας της Γάζας
Μάιος 4, 2016.

Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ διεξήγαγαν διάφορες δράσεις στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από μία ημέρα έντασης κατά μήκος των συνόρων με το Ισραήλ, όπως δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών στα παλαιστινιακά εδάφη.Οι Ισραηλινοί χτύπησαν το εγκαταλελειμμένο διεθνές αεροδρόμιο κοντά στη πόλη Ράφα, στο νότο, καθώς και σε περιοχές γύρω από αυτό.Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι  χτυπήθηκαν πέντε στόχοι στους οποίους δραστηριοποιείται η «Χαμάς».


Νωρίτερα, η ‘Χαμάς’ είχε κατηγορήσει τον ισραηλινό στρατό ότι διείσδυσε στο έδαφος της Γάζας.


Εκπρόσωπος της Χαμάς δήλωσε ότι η κλιμάκωση της κατάστασης στα σύνορα δημιουργήθηκε από «την εισβολή των δυνάμεων κατοχής» στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας.


Σύμφωνα με την Χαμάς οι ισραηλινοί στρατιώτες στην αναζήτηση σηράγγων μετακινήθηκαν σε μια απόσταση 300 μέτρων  μέσα στη Γάζα.


«Εμείς δεν θα σταματήσουμε να ρίχνουμε μέχρι να φύγει ο εχθρός», δήλωσε ένας αξιωματούχος της οργάνωσης.Το ίδιο αποφάσισε και η παλαιστινιακή ομάδα «Ισλαμική Τζιχάντ», σημειώνει το δημοσίευμα του  ισραηλινού ‘cursorinfo’.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: