Der Bild: Η οικογένεια Ερντογάν κολυμπά στο χρήμα




Μάιος 7, 2016.

 Η γερμανική Bild δημοσίευσε ένα μεγάλο άρθρο για τη διαφθορά στην οικογένεια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.




Το άρθρο σημειώνει ότι τα παιδιά του Ερντογάν κυριολεκτικά κολυμπούν στο χρήμα, αν και δεν εργάζονται πουθενά.



Ο πατέρας τους λαμβάνει  ένα μισθό ως αρχηγός του κράτους- € 500.000 ετησίως.
Την ίδια στιγμή συγγενείς του που εξακολουθούν να εργάζονται, όπως φαίνεται ο γιος του Ερντογάν, Μπιλάλ, έχει αμφίβολες συναλλαγές γιατί κατηγορήθηκε πριν από τρία χρόνια για μεγάλη απάτη που σχετίζεται με αγορά γης στην Κωνσταντινούπολη.



Λίγο χρόνο αργότερα δημοσιογράφοι της εφημερίδας «The Guardian» έφεραν στο φως ότι εμπορεύεται παράνομα με τους Ισλαμιστές του ‘Ισλαμικού κράτους’ πετρέλαιο της Συρίας.



Το δημοσίευμα είναι επικριτικό και συνδέεται με τους όρους της συμφωνίας  Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους πρόσφυγες και τις απειλές  που εξέφρασε προς τις Βρυξέλλες ο Ερντογάν,  ότι εάν δεν καταργήσουν τις θεωρήσεις για τους Τούρκους, η Άγκυρα δεν θα βοηθήσει τους Ευρωπαίους για τους μετανάστες, όπως αναφέρει το κουρδικό «Pukmedia» 
[http://www.pukmedia.com/].


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ