Συρία: Ο τουρκικός στρατός υψώνει τείχος από μπετόν μεταξύ Νουσαϊμπίν και Καμισλί (βίντεο)





Ιούνιος 1, 2016.

Ο τουρκικός στρατός κατασκευάζει ένα διαχωριστικό τείχος μεταξύ της συριακής πόλης Καμισλί και της τουρκικής Νουσαϊμπίν, όπως αναφέρει κουρδικό δημοσίευμα και αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης  Τούρκων αξιωματούχων τις τοπικές αρχές της Καμισλί.




Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι «το τουρκικό κράτος συνεχίζει την κατασκευή του διαχωριστικού τείχους  ύψους τριών μέτρων από μπετόν, μεταξύ της Ροτζάβας και του Μπακούρ (βόρειου) Κουρδιστάν σε μήκος 10 χιλιομέτρων σε περιοχή της Καμισλί.






 «Ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να παραβιάζει τα εδάφη της Ροτζάβας από τις 19 Απριλίου με στρατιώτες και τεθωρακισμένα οχήματα εν μέσω διεθνούς σιωπής των μέσων ενημέρωσης και των παγκόσμιων δυνάμεων», σημειώνεται χαρακτηριστικά.



Στρατιωτικά μηχανήματα και στρατιώτες παραβιάζουν σχεδόν καθημερινά τα εδάφη της Ροτζάβας, ανεξάρτητα από τα μηχανήματα κατασκευής του διαχωριστικού τείχους, γράφει το δημοσίευμα.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ