Αλβανοί ‘Ανώνυμοι’: Μήνυμα προς τους Σέρβους- «δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες και τους βιασμούς»...





Ιούνιος 19, 2016.

Μια απομίμηση της διεθνούς ομάδας των ‘Ανωνύμων» ( Anonymous ) από Αλβανούς, που φέρει την ονομασία  «Ανώνυμοι Αλβανοί» -«Anonymous Shqiptarë» έχει κυκλοφορήσει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τη Σερβία. Αναφέρεται στις βιαιοπραγίες, που διέπραξαν οι Σέρβοι  κατά των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο.



«Γεια σας Σέρβοι, θα αναρωτηθείτε για βλέπετε αυτό στις ιστοσελίδες σας. Το κάναμε αυτό και θα το συνεχίσουμε. Είναι πολλοί αυτοί που είναι θυμωμένοι μαζί σας, αφού χώσατε τη μύτη σας εκεί που δεν σας ανήκει. Χώσατε τη μύτη σας σε μια ξένη χώρα. Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι Σερβία! Δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ τι κάνατε στους ανθρώπους μας. Σκοτώσατε πάνω από 14.000 ανθρώπους και βιάσατε περίπου 20 χιλιάδες γυναίκες και διώξατε χιλιάδες κατοίκους. Εμείς δεν το ξεχνάμε αυτό. Είμαστε οι ‘Αλβανοί Ανώνυμοι’, δεν ξεχνούμε, δεν συγχωρούμε», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας αυτής των Αλβανών στο βίντεο.



Η σχετική είδηση έχει κυκλοφορήσει τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, χθες, στις 18 Ιουνίου, παρά το  ότι το σχετικό βίντεο έχει αναρτηθεί στο YouTube στις 8 Μαΐου, όπως βλέπουμε.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr