Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Βουλγαρία και Σκόπια θα συνδεθούν με σιδηρόδρομο σε τέσσερα χρόνια



Ιούνιος 3, 2016.


Η σιδηροδρομική σύνδεση και ο καθορισμός των σημείων για αυτήν, μεταξύ της Βουλγαρίας και των Σκοπίων,  καθώς και ανταλλαγή εμπειριών,  ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν από τους επικεφαλής των σιδηροδρομικών υποδομών των δύο χωρών σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σκοπίων.




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο διευθυντής των σιδηροδρομικών υποδομών των Σκοπίων, Ιρφάν Ασάνι ενημέρωσε τον διευθυντή της βουλγαρικής εταιρείας σιδηροδρόμων,  Μίλτσο Λαμπρέφ, ότι η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται ότι μέχρι το 2020 να επιτευχθεί η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των δύο πρωτευουσών.



Ο Ασάνι ενημέρωσε, επίσης, το συνάδελφό του για τα έργα που γίνονται στο διάδρομο 8, τη σιδηροδρομική σύνδεση με την Αλβανία, όπου περίπου το 50 τοις εκατό του έργου έχει γίνει.
Η επόμενη συνάντηση μεταξύ των δύο στελεχών των σιδηροδρόμων θα γίνει στη Σόφια με κύριο θέμα τον συντονισμό των σιδηροδρομικών εταιρειών.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: