Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Η Τουρκία ετοιμάζεται να προχωρήσει προς 5GΙούλιος 3, 2016.

Η Τουρκία στοχεύει να γίνει μια από τις πρώτες χώρες που περνούν  στη χρήση των  τεχνολογιών 5G, σύμφωνα με το τούρκικο πρακτορείο Anadolu.
Το επιστημονικό και Τεχνολογικό Ερευνητικό Συμβούλιο της Τουρκίας (TÜBİTAK) προτίθεται να υποστηρίξει την ανάπτυξη των έργων και πρωτοτύπων τεχνολογίας 5G (σημ. δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς ή ασύρματα συστήματα 5ης γενιάς).Στο πρόγραμμα των τομέων προτεραιότητας, έρευνας και ανάπτυξης της τεχνολογίας και της υποστήριξης καινοτόμων σχεδίων, η TÜBİTAK περιλαμβάνει στην ημερήσια διάταξη συστήματα ευρυζωνικών δορυφορικών επικοινωνιών.Το έργο δείχνει ότι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα αυξηθούν σημαντικά σε ταχύτητα παράλληλα με τη νέα γενιά υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, οι εργασίες συνεχίζονται με ταχύτητα,  σε πλήρη σχεδιασμό για την ανάπτυξη των κινητών τεχνολογιών 5G.Προκειμένου να αναπτυχθεί η τεχνολογία 5G αναμένεται να επεκταθεί η συνεργασία με τουρκικά πανεπιστήμια και επιχειρήσεις, σημειώνει το δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: