Το ISIS άνοιξε σχολείο στην Άγκυρα…
Στη φωτό του τούρκικου δημοσιεύματος σβήστηκε η επωνυμία του σχολείου του ISIS

Αύγουστος 31, 2016.Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα,  σε μια επιχείρηση που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα για τρομοκρατία του ‘ισλαμικού κράτους’ – γράφει το τούρκικο δημοσίευμα- ένα γνωστό πενταόροφο κτήριο που είναι γνωστό ως «Βιβλιοπωλείο» (‘kitabevi’) διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούνταν για την εκπαίδευση παιδιών από το ‘Ισλαμικό κράτος’.

Η εφημερίδα ‘Μιλιέτ’, συνεχίζει το δημοσίευμα, αναφέρει ότι σε αυτό φοιτούσαν 30 παιδιά, το μεγαλύτερο από τα οποία ήταν 17 ετών. Η τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες, νοίκιασε το κτήριο καταβάλλοντας το ποσό των 4 χιλιάδων τουρκικών λιρών ανά μήνα.
Μερικά παιδιά παρακολουθούνταν από μέλη της οικογένειάς τους, ενώ άλλα, οι οικογένειές τους τα είχαν παραδώσει  στο …σχολείο.
Τα παιδιά μετά την εγγραφή τους στο ισλαμικό σχολείο του  ISIS λάμβαναν θρησκευτικά ονόματα και μετά την κατάρτισή τους, απονέμονταν σχετικά διπλώματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν  σε τζαμιά…--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr