Την αμερικανική σημαία ανήρτησαν οι Κούρδοι στη βόρεια Συρία




Σεπτέμβριος 15, 2016.


«Απέναντι από την τουρκική πόλη Ακτσάκαλε στην επαρχία της Σανλιούρφας η τρομοκρατική οργάνωση του PYD που είναι παρακλάδι της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK, ανήρτησαν σε κάποιες στέγες και σε δρόμους την αμερικανική σημαία», σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.






Σύμφωνα με  το Doğan η πόλη Τελ Αμπιάντ, την οποία είχαν καταλάβει οι μαχητές του ισλαμικού κράτους στις αρχές του 2014,  από πέρυσι τον Ιούνιο έπεσε στα χέρια των Κούρδων του PYD.



Μετά την κατάληψη της πόλης, ένα μέρος της, αυτό που φαίνεται από τα τουρκικά σύνορα, έχουν αναρτηθεί οι σημαίες του PYD  και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.




Μάλιστα, όπως διακρίνεται, (σημειώνει το δημοσίευμα) μία αμερικανική σημαία έχει αναρτηθεί  σε στέγη ενός μονώροφου κτηρίου,  όπου έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά σακιά για μάχες.



"Για ποιο λόγο οι δύο σημαίες των Κούρδων του PYD  και των Αμερικανών κυματίζουν μαζί δεν έγινε ακόμη γνωστό", σημειώνεται χαρακτηριστικά.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr