Ο αρχηγός του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Άγκυρα για Συρία




Σεπτέμβριος 15, 2016.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βαλέρι Γκερασίμοφ έφθασε σήμερα, Πέμπτη, για επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία, όπου θα συζητήσει με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλούσι Ακάρ, για την επίλυση της κρίσης στη Συρία, όπως ανακοίνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.




«Την 15η Σεπτεμβρίου ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βαλέρι Γκερασίμοφ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στη Δημοκρατία της Τουρκίας, στην Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, στρατηγό Χουλούσι Ακάρ για να συζητήσουν εκ του σύνεγγυς  την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές για την επίλυση της κρίσης στη Συρία», ανέφερε ο Κονασένκοφ.


Πρόσθεσε ότι οι ηγέτες  των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών θα συζητήσουν και το θέμα της προοπτικής της διμερους στρατιωτικής συνεργασίας, σύμφωνα με το Itar Tass.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr