Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Έκτακτα μέτρα της βουλγαρικής ‘τροχαίας’ στις συνοριακές διελεύσεις με Ελλάδα
Σεπτέμβριος 18, 2016.

Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν  από το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών, ενόψει της βουλγαρικής εθνικής γιορτής «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» [Деня на Незавимостта] και του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Σεπτεμβρίου.
Θα αυξηθούν οι συνοριακοί υπάλληλοι, οι οποίοι ελέγχουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα προς τις γειτονικές χώρες, ενώ θα υπάρχει έντονη παρουσία της τροχαίας στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς την Ελλάδα.Συγχρόνως, ανακοινώνεται ότι  θα σταματήσει η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 12 τόνων στις 21 και στις 25 Σεπτεμβρίου.Θα υπάρχει αυξημένη παρουσία περιπολιών σε όλες τις εθνικές οδούς προς τα θέρετρα και προς την Ελλάδα.Η γιορτή της «Ημέρας της Ανεξαρτησίας» αναφέρεται στην ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Βουλγαρίας με μανιφέστο την 22α Σεπτεμβρίου 1908. Από την απελευθέρωση της Βουλγαρίας μέχρι την ανακήρυξη της, ήταν Πριγκιπάτο- φόρου υποτελούς στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: