Σκόπια: Η ‘έγχρωμη επανάσταση’ προειδοποιεί ότι θα ξανακατέβει στους δρόμους



Οι διαμαρτυρόμενοι της 'έγχρωμης επανάστασης' στα Σκόπια, προειδοποίησαν για νέες κινητοποιήσεις

Οκτώβριος 4, 2016.

Μετά από μια μακριά παύση, σήμερα μπροστά από το κτήριο της Συνέλευσης,  έγινε έκκληση εκ  νέου στους  δυσαρεστημένους πολίτες από την κυβέρνηση και  από την κατάσταση στη χώρα  καθώς και 



από την απειλή της παραγραφής των εγκλημάτων της προηγούμενης κυβέρνησης, να βρίσκονται σε ετοιμότητα για νέες διαμαρτυρίες, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.



Οι συγκεντρωθέντες έστειλαν μήνυμα ότι πρέπει να προστατευθεί  η διαδικασία έρευνας πολιτικών εγκλημάτων από την Ειδική Εισαγγελέα και οι πολίτες να παραμείνουν ενωμένοι κατά του εγκλήματος.



Η ‘Έγχρωμη Επανάσταση’ έκανε, επίσης, έκκληση στους βουλευτές και την κυβέρνηση να συνεχισθεί η έρευνα της Ειδικής Εισαγγελίας και να αφήσουν την επικεφαλής Εισαγγελέα να κάνει τη δουλειά της, χωρίς να την εμποδίζουν.



Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες και όταν χρειασθεί να καλέσουν το λαό να βγει στους δρόμους, όπως σημειώνεται.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr