Οι Ρώσοι από τα ανοικτά της Κρήτης θα εκτοξεύσουν πυραύλους στο Χαλέπι




«Η ρωσική μοίρα ετοιμάζεται για πυραυλική επίθεση στο Χαλέπι», γράφει το δημοσίευμα.


Νοέμβριος 11, 2016. 21:58



Στις αρχές της εβδομάδας η ρωσική νηοπομπή έφθασε  στα χωρικά ύδατα της Συρίας.
Αυτές τις ημέρες οι Ρώσοι πιλότοι των αεροσκαφών του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» κάνουν τακτικές πτήσεις για να μελετήσουν των θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων και να αποσαφηνίσουν  γεωγραφικά σημεία της περιοχής, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.




Στις ενέργειες αυτές προστίθεται και η συλλογή πληροφοριών για τον ακριβή  εντοπισμό  και τον προσδιορισμό των μελλοντικών στόχων.



Προς το παρόν,  σημειώνει το κείμενο, τα ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν αναχωρήσει από τις ακτές της Συρίας προς τα θαλάσσια ύδατα κοντά στην Κρήτη, γιατί το αναμενόμενο εύρος των πυραύλων τύπου κρουζ, τα «Καλίμπρ ΝΚ», δεν έχουν αποτελεσματικότητα για πυραυλικό χτύπημα από κοντινή απόσταση- σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες. 

Η απόσταση από τα ανοικτά της Κρήτης θεωρείται ιδανική.



Η επίθεση σε στόχους τρομοκρατών στο Χαλέπι θα συνοδευτούν και με αεροσκάφη που θα απογειωθούν από το «Ναύαρχος Κουζνετσόφ».



Ωστόσο, η έναρξη της πυραυλικής επίθεσης κρατείται μυστική.

Η Ρωσία είχε ανακοινώσει επανειλημμένα  παύσεις των βομβαρδισμών και τη διάνοιξη διαδρόμων για την απομάκρυνση των αμάχων από το Χαλέπι. Γνωστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την καταστροφική συνέπεια των πυραυλικών επιθέσεων.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr