Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Μεσόγειο
Από το δημοσίευμα του Foxnews

Νοέμβριος 14, 2016. 21:41


Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος  έπεσε στη θάλασσα λίγο μετά την απογείωσή του από το ρωσικό αεροπλανοφόρο ανοικτά των ακτών της Συρίας.
Η πληροφορία αναφέρετεαι σε δύο πηγές τις οποίες επικαλείται το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ‘Foxnews.Τρία ρωσικά Mig 29 απογειώθηκαν από το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» και κατευθύνονταν προς τη Συρία. Το ένα παρουσίασε μηχανολογικά προβλήματα και ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει  στο αεροπλανοφόρο. Στην προσπάθειά του να προσγειωθεί στο κατάστρωμα, το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα.Ο Ρώσος πιλότος κατάφερε να εκτιναχθεί. Η κατάστασή του παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με αμερικανικές πληροφορίες.
Από το δημοσίευμα του ‘Combat Aircraft


Νεότερες πληροφορίες από  την βρετανική εφημερίδα ‘Combat Aircraft’ το ρωσικό μαχητικό έπεσε  στη θάλασσα κοντά στο αεροπλανοφόρο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών αποστολών. Το ατύχημα συνέβη στις 13 Νοεμβρίου, περίπου στις 17:30 MSK.Όπως ανέφερε στο blog του, ο δημοσιογράφος  του «The Aviationist» Ντέιβιντ Τσεντσιότι, ο πιλότος εκτινάχθηκε με ασφάλεια.


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχολιάσει την πληροφορία αυτή.--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.grΔεν υπάρχουν σχόλια: