Σκόπια: Συνάντηση Ζόραν Ζάεφ με την κοινότητα των Μαυροβούνιων




Νοέμβριος 3, 2016.

Σκόπια.
Ο επικεφαλής του  κόμματος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της κοινότητας του Μαυροβουνίου στα Σκόπια και συνομίλησε με τον πρόεδρό τους,  Μπόρις Ποπίβοντα.



Η συνάντηση εστιάσθηκε στη μακροχρόνια παραδοσιακή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών,  στην κοινωνική δομή της χώρας και στην ανάγκη για αλλαγές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή σε όλους τους πολίτες.



Ο πρόεδρος του SDSM είπε ότι προτεραιότητα έχει το κοινωνικό συμβόλαιο που μπορεί να υλοποιηθεί μόνο από μια υπεύθυνη κυβέρνηση που θα προωθήσει τις άμεσες ανάγκες των πολιτών.



 «Θα υποστηρίξουμε την κοινωνία, θα υποστηρίξουμε τις εγχώριες  επιχειρήσεις να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να προσφέρουν υψηλότερους μισθούς. Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας είμαστε εξίσου σημαντικοί. Είμαστε αποφασισμένοι να οικοδομήσουμε την Ψευδομακεδονία σε μια κοινωνία, ισότιμων πολιτών. Τα θεσμικά όργανα πρέπει να λειτουργούν με επαγγελματισμό στις ανάγκες  όλων των πολιτών. Η Δικαιοσύνη πρέπει να γίνει προσιτή σε όλους τους πολίτες», δήλωσε ο Ζάεφ.



Οι πολίτες της κοινότητας του Μαυροβουνίου εξέφρασαν την ανοιχτή υποστήριξή τους προς τον αρχηγό του SDSM και δήλωσαν ότι επιθυμούν να γίνουν αυτές οι αλλαγές ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να ανοίξουν οι οικονομικές προοπτικές για τη χώρα.


Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των προεκλογικών δράσεων του SDSM, με συναντήσεις μειονοτήτων,  εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 11ης Δεκεμβρίου.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr