"Ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας στη Γερμανική Βουλή"





Νοέμβριος 10, 2016. 21:26

«Ο ηγέτης του κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος της Συρίας- που είναι προέκταση της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK-, Σαλίχ Μουσλίμ, συναντήθηκε με Γερμανούς βουλευτές του αριστερού κόμματος στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή-  Bundestag», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


Το κείμενο αναφέρει ότι ο Σαλίχ Μουσλίμ συναντήθηκε στο εστιατόριο της Bundestag με τους βουλευτές του αριστερού κόμματος Σεβίμ Νταγκντελέν και την Χάικε Χένσελ.


Η συνάντηση έγινε κατά την ημέρα  που στη Συνεδρίαση (φωτό) συζητιόταν το ζήτημα της παραμονής των γερμανικών στρατευμάτων στη βάση Ιντσιρλίκ της Τουρκίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του Daesh, καθώς η παραμονή των Γερμανών αποφασίσθηκε να παραταθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2017.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Μουσλίμ έφερε στο πέτο του και κάρτα εισόδου στο γερμανικό κοινοβούλιο.


Κατά τη συζήτηση οι αριστεροί βουλευτές της Γερμανίας αντιτάχθηκαν στην παράταση της εντολής στην Τουρκία.

 Η πληροφορία δημοσιεύεται για να δείξει ότι οι Κούρδοι της Συρίας, που χαρακτηρίζονται από την Τουρκία ως τρομοκράτες,  έχουν πρόσβαση στα πολιτικά κόμματα του γερμανικού κοινοβουλίου.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr