Ο Κοντομηνάς απορρίπτει εικασίες για παρέμβαση στην πολιτική των Σκοπίων




Νοέμβριος 7, 2016.

Σκόπια.

Οι δηλώσεις του πρώην αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων, Σλόμπονταν Μπογκόεφσκι,  είναι αναληθείς και μη ρεαλιστικές, ισχυρίσθηκε ο Μανώλης Μαλέλης, πρώην επικεφαλής του διυλιστηρίου των Σκοπίων και στενός συνεργάτης του Έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.




Δέκα ημέρες μετά την εκπομπή «Τοπ Θέμα»  της τηλεόρασης ‘Τέλμα’,  η οποία είχε συνέντευξη  του Μπογκόεφσκι, ο οποίος ανέφερε ότι ο Κοντομηνάς εμπλέκεται στην επιλογή του Νίκολα Γκρούεφσκι για την ηγεσία του VMRO-DPMNE, αντέδρασε ο Κοντομηνάς δια του Μαλέλη.



Ο Μαλέλης που εργάζονταν ως σύμβουλος της επιχειρηματικής ομάδας «Demko» του Κοντομηνά, αρνείται όλους τους ισχυρισμούς του Μπογκόεφσκι που εμπλέκουν τον Κοντομηνά, καθώς και τις απόψεις ότι ο ίδιος είχε εμπλακεί σε μυστικές διαπραγματεύσεις για τη διαφωνία του ονόματος.



Οι δηλώσεις Μπογκόεφσκι ότι ο Κοντομηνάς πρότεινε για πρόεδρο του VMRO-DPMNE τον Νίκολα Γκρούεφσκι , σύμφωνα με τον Μαλέλη,  δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, γράφει η σκοπιανή πύλη «PlusInfo», που είναι προσκείμενη στο κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης – SDSM.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr