Συρία- Αλ Μπαμπ: 16 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση του Daesh





«Αμφιβολίες στην Αλ Μπαμπ»


Δεκέμβριος 30, 2016. 13:41


Δεκαέξι Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην πόλη Αλ Μπαμπ της Συρίας σε επίθεση που πραγματοποίησαν εξτρεμιστές του Daesh, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, αλλά εγείρονται πολλά ερωτήματα για το γεγονός αυτό.




Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται το γραφείο πληροφοριών και ασφάλειας, οι κακές καιρικές συνθήκες (είχε χιονοθύελλα) εμπόδισαν  τους Τούρκους στρατιώτες να δουν  ότι τα μέλη του Daesh πραγματοποιούσαν επίθεση εναντίον τους και έγιναν αντιληπτοί μόλις λίγα μέτρα από αυτούς.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ‘πιαστούν στα χέρια’ και να υπάρξουν θύματα.



«Οι στρατιώτες μας στα οχήματα δεν μπορούσαν να δουν ότι έρχονται οι Daeshli (‘Νταεσ -λήδες’) και δεν μπορούσαν να τους στοχεύσουν» αναφέρει η πηγή ασφαλείας.



Κατά τη σύνοδο του υπουργικού συμβουλίου στην Τουρκία, αναφέρθηκε ότι οι εικόνες των Τούρκων στρατιωτών που έχουν αναρτήσει οι τρομοκράτες τους Daesh στο διαδίκτυο, είναι πλαστές.


«Όλες οι εικόνες  έχουν υποστεί επεξεργασία με τους στρατιώτες μας», αναφέρεται, «οι εικόνες δεν είναι πραγματικές», όπως σημειώνει το δημοσίευμα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr