Συρία: Βουλγαρικά πυρομαχικά εγκατέλειψαν οι αντάρτες στο Χαλέπι
Δεκέμβριος 11, 2016. 20:36 βίντεο


Το λιβανικό τηλεοπτικό κανάλι παρουσίασε σκηνές από τις γειτονιές της συριακής πόλης Χαλέπι, που πρόσφατα απελευθερώθηκαν και βρίσκονται υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού.
Η  δημοσιογράφους του καναλιού ‘Al Mayadeen οδήγησε την κάμερα σε αποθήκες όπλων των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα, της συριακής ομάδας ‘Αλ Νούσρα’ που με την αποχώρησή τους από την πόλη εγκατέλειψαν τα αποθηκευμένα όπλα και πυρομαχικά, αφού ήταν αδύνατο να τα πάρουν μαζί τους.Στις αποθήκες βρέθηκε οπλισμός και πυρομαχικά της Βουλγαρίας, όπως πυρομαχικά OG-15BG διαμετρήματος 73 χιλιοστών που είναι ειδικά για αντιαρματικά πυροβόλα όπλα SPG-9.Επίσης, ρουκέτες τύπου ‘Grad’ διαμετρήματος 122 χιλιοστών κατασκευασμένες στη Βουλγαρία.
 Πυρομαχικά για PG-7T διαμετρήματος 40 χιλιοστών ειδικά για ρουκετοφόρα ώμου "RPG 7,7" κ.ά.Από την εκπομπή έγινε γνωστό ότι ο κύριος οπλισμός των Ισλαμιστών ανταρτών ήταν βουλγαρικής παραγωγής.

 βίντεο από Facebook:--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr