Αλβανία: Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Ράμα ότι ελέγχει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών




Δεκέμβριος 27, 2016. 09:10

Τίρανα.

Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος (DP), Λουλζίμ Μπάσα, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η κυβερνητική επιχείρηση κατά των τυχερών παιχνιδιών,  στοχεύει στο να λάβει τον έλεγχο της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών ο πρωθυπουργός της χώρας, Έντι Ράμα και οι συγγενείς του.




«Ο νόμος επί των τυχερών παιχνιδιών δεν έχει εφαρμοσθεί τα τελευταία τρία χρόνια και αυτό έγινε εσκεμμένα. Ο Ράμα έχει τα ηνία των παιχνιδιών στα χέρια του και ο ίδιος δεν έχει κανέναν συμφέρον όταν εφαρμόσει το νόμο», δήλωσε ο Μπάσα.



Ο αρχηγός του DP πρόσθεσε ότι το κυβερνητικό σύστημα του Έντι Ράμα είναι απλό: « Πάρνει τα χρήματα από το λαό,  από τους απλούς ανθρώπους, και τα δίνει στους πλούσιους».



«Πληρώνει 3 εκατομμύρια δολάρια για τις προσόψεις των κτηρίων, αλλά πληρώνει 10 εκατομμύρια λιγότερα για τα σχολεία. Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης Ράμα. Αυτό δεν θα σταματήσει εάν δεν φύγει», είπε ο Μπάσα, σύμφωνα με την ‘Albanian Daily News’.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr