Ουκρανία: Οι άνθρωποι του Σόρος διαδηλώνουν για την προστασία των «εργατριών του σεξ»





«Το σεξ δεν είναι έγκλημα», στη φωτό δεξιά και αριστερά «Όχι στην ποινικοποίηση της εργασίας του σεξ»


Δεκέμβριος 17, 2016. 21:19


Κίεβο


Πόρνες και ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκαναν πικετοφορία σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, απαιτώντας την προστασία των «εργατριών του σεξ», από παρενοχλήσεις που δέχονται από την αστυνομία και τη διάκριση από μέρους των πελατών, σημειώνει ουκρανικό δημοσίευμα.




Η δράση οργανώθηκε και υποστηρίζεται από το Διεθνές Ταμείο «Revival» που χρηματοδοτείται από τον Αμερικανό προπαγανδιστή George Soros.



Οι συμμετέχοντες για να δείξουν πόσο «οι εργάτριες του σεξ» υποφέρουν  στην εργασία τους  από παρενοχλήσεις και εκφοβισμούς που δέχονται από τις αστυνομικές αρχές, οι ακτιβιστές  παρουσίασαν  ένα ομοίωμα γυναικείου σώματος, κολλημένο επάνω του εκθέσεις της Αστυνομίας για τη δραστηριότητα των πορνών και τις κατηγορίες που τις προσάπτουν.



Η πρώην πόρνη και τώρα επικεφαλής της οργάνωσης «LEGALIFE- Ουκρανίας», Ναταλία Ισάγεβα, τόνισε ότι «την εθελοντική πορνεία την επιτρέπει η αστυνομία, αλλά δεν επιτρέπει τη νόμιμη πορνεία, όταν οι πόρνες εργάζονται για να επιβιώσουν. Οι πόρνες είναι ευάλωτες στις διακρίσεις του κράτους, των γιατρών και της κοινωνίας στο σύνολό τους», είπε.


Πηγή: Πολίτ Ναβιγκέιτορ- Ουκρανία
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr