Η τουρκική αεροπορία πέταξε φυλλάδια στους αμάχους της Αλ Μπάμπ




Δεκέμβριος 12, 2016. 17:59

Σε ανακοίνωσή τους οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναφέρουν ότι τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα, τα οποία συνδράμουν τον τουρκικό στρατό στην επιχείρηση εισβολής στη Συρία «Ασπίδα του Ευφράτη», έριξαν φυλλάδια στην πόλη Αλ Μπαμπ που απευθύνονται στους αμάχους, στην αραβική γλώσσα.




Στα φυλλάδια γράφουν ότι ζητούν τη βοήθεια των κατοίκων «με την  μετακίνησή σας από τα σπίτια σας,  το συντομότερο δυνατόν, για να μην προκληθούν ζημιές στους αγαπημένους σας.  Να πάτε σε έναν ασφαλή χώρο, μέχρι να εκδιώξουμε τους προδότες. Η νίκη είναι κοντά με την ευχή του Αλλάχ» σημειώνεται στο φυλλάδιο.



Επίσης, η τουρκική πολεμική αεροπορία, σύμφωνα με το πρακτορείο Doğan, αναφέρεται σε ένα ακόμη φυλλάδιο που έριξαν στην πόλη αυτή της Συρίας.



«Αγαπητοί πολίτες της Αλ Μπάμπ μην αφήνετε την τρομοκρατική οργάνωση του Daesh, που υπηρετεί το διάβολο, να χρησιμοποιεί την ελευθερία σας. Η Δημοκρατία της Τουρκίας θα φέρει την ειρήνη και την εμπιστοσύνη στους αδελφούς μας  της Συρίας.

»Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διώξουμε τους προδότες και για να μην πάθουν βλάβη οι αγαπημένοι σας, μετακινηθείτε το συντομότερο δυνατόν σε μια ασφαλή περιοχή. Ο Αλλάχ θα μας δώσει τη νίκη».



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr