Σκόπια: Ο Τούρκος πρέσβης …μηνύει πολίτη για προσβολή του Ερντογάν




« Η Πρεσβεία της Τουρκίας στα Σκόπια,  μηνύει πολίτη για προσβολή Ερντογάν», γράφει το δημοσίευμα


Δεκέμβριος 27, 2016. 22:06


Η πρεσβεία της Τουρκίας στα Σκόπια, κατέθεσε μήνυση  στην Εισαγγελία εναντίον ενός πολίτη  που φέρει τα αρχικά Ε.Α. και έχει σλαβική υπηκοότητα, για προσβολή του προέδρου της 



Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως σημειώνει η αλβανική των Σκοπίων ‘Lajm’ επικαλούμενη το τουρκικό πρακτορείο ‘Anadolu’.



Σε γραπτή ανακοίνωσή της η τουρκική πρεσβεία στα Σκόπια, σημειώνει ότι ο Ε.Α έχει ιθαγένεια σλαβική και τουρκική και σε λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «χρησιμοποίησε έκφραση που βλάπτει τη φήμη της Τουρκίας και του προέδρου Ερντογάν».



«Λαμβάνοντας υπόψη τις στενές διμερείς σχέσεις μεταξύ των Σκοπίων και της Τουρκίας, η αρμόδια Εισαγγελία οφείλει να καταδικάσει το άτομο κατά του οποίου κατατέθηκε η μήνυση», αναφέρεται.



Ο Τούρκος πρέσβης στα Σκόπια,  Τουλίν Ερκάλ Καρά (Tülin Erkal Kara) δήλωσε ότι οι δικηγόροι της πρεσβείας θα παρακολουθούν στενά την υπόθεση.



«Είμαστε πεπεισμένοι ότι το άτομο αυτό θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματικής αποστολής στα Σκόπια.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr