Η Σλαβική Διασπορά ζητά την απομάκρυνση του γερουσιαστή Ρορομπάκερ




Φεβρουάριος 8, 2017. 23:36


Η Σλαβική Διασπορά θεωρεί ως εξαιρετικά ανεύθυνη την επίθεση κατά της Ψευδομακεδονίας από τον γερουσιαστή Ντέινα Ρορομπάκερ, που εκλέγεται  με τους ρεπουμπλικάνους στην Καλιφόρνια και καλεί  τον πρόεδρο του Κογκρέσου Πωλ Ράιαν και τον προεδρεύοντα του Συνεδρίου της πλειοψηφίας, Κέβιν ΜακΚάρθι επειγόντως να απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου της υποεπιτροπής του Κογκρέσου, όπως σημειώνει η νοτιοσλαβική ‘Βεστ’.




«Τα μέλη του Κογκρέσου δεν θα πρέπει να είναι εμπνευστές των συγκρούσεων στα Βαλκάνια. Δεν επιτρέπεται να συμπίπτουν με τις εθνο-εθνικές ατζέντες που αντιπροσωπεύουν ορισμένοι βαλκάνιοι πολιτικοί.. Η Ψευδομακεδονία είναι ένα κυρίαρχο κράτος, διεθνώς αναγνωρισμένο με μόνιμα σύνορα   με όλους τους γείτονές.

Ως εκ τούτου η ψευδομακεδονία δεν ανήκει στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, το Κοσσυφοπέδιο, την Ελλάδα, τη Σερβία ή οποιαδήποτε άλλο έθνος- κράτος», γράφει η Παγκόσμια Σλαβική Διασπορά.



Ο γερουσιαστής Ντέινα Ρορομπάκερ πρότεινε τα Σκόπια να διαλυθούν και να απορροφηθούν από το Κοσσυφοπέδιο, τη Βουλγαρία και τις άλλες όμορες χώρες.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr