Τουρκία: Ακόμη και τους σεισμούς ο Γκιουλέν τους προκαλεί…




Ο δήμαρχος της Άγκυρας κατηγορεί τον Γκιουλέν ότι προκαλεί σεισμούς στην Τουρκία…



Φεβρουάριος 7, 2017. 21:38



Ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας, Άγκυρα, κατηγόρησε τον ιεροκήρυκα του Ισλάμ Φετουλλάχ Γκιουλέν (Fethullah Gülen), που θεωρείται «ο εγκέφαλος» της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος πέρυσι,  ότι ενδέχεται να έφερε τους σεισμούς στην Τουρκία με τη βοήθεια ξένων δυνάμεων, προκειμένου να βλάψει την τουρκική οικονομία, σύμφωνα με το Reuters (φωτό).




Ο Μελίχ Γκιοκτσέκ είπε πρέπει να γίνουν έρευνες για ένα ‘σεισμικό σκάφος’ που βρισκόταν στην περιοχή των ακτών των Δαρδανελίων  τη Δευτέρα όταν ένας μικρός σεισμός έπληξε την περιοχή.



«Δεν έχει σημασία τι λένε, εγώ ανησυχώ για την πιθανότητα ενός τεχνητού σεισμού», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας ότι η τρομοκρατική οργάνωση Feto είχε προγραμματίσει ένα σεισμό.



«Το σχέδιό τους απέτυχε όταν η αποκαλύφθηκε η πρόθεσή τους στο λαοί εκείνη την εποχή. Αλλά σήμερα προσπαθούν να προκαλέσουν οικονομική κρίση με τη βοήθεα ενός μεγάλου (τεχνητού) σεισμού», έγραψε στα αγγλικά.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr