Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Κοσσυφοπέδιο: Περατώθηκε η άσκηση ‘Ταχεία Δράση 10’
Μάρτιος 17, 2017. 20:13

Πρίστινα.
 
Περατώθηκε με επιτυχία η άσκηση των Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου με την ονομασία «Veprimi i Shpejt 10»/ «Ταχεία Δράση 10» , η οποία είχε ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου 2017.
Στην άσκηση συμμετείχαν σχεδόν όλα τα θεσμικά όργανα ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου καθώς υγειονομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες.Μετά την ολοκλήρωση αυτής της άσκησης από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση, όπου ενημερώθηκαν για την πρόοδό της καθώς και τη σημασία της.Σύμφωνα με τον ταξίαρχο  Γκεζίμ Χαζρόλι (Gëzim Hazrolli) «οι Δυνάμεις Ασφαλείας Κοσόβου (FSK) στο πλαίσιο της αποστολής του πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα  και οι ασκήσεις δίνουν ώθηση στις ικανότητές τους. 
Επίσης, ο στόχος της άσκησης ήταν  η ανάπτυξη και διαλειτουργικότητα με τα άλλα θεσμικά όργανα ασφάλειας στη χώρα»Πρόσθεσε ότι οι ασκήσεις οργανώνονται  να την αντιμετώπιση εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως σεισμοί, πλημμύρες και άλλες καταστάσεις (gazetablic.com).


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: