Αλβανία: «Η κυβέρνηση φάντασμα της Τσαμουριάς …εξυπηρετεί την Ελλάδα»




 «Ο ηγέτης της Δημοκρατίας Φάντασμα της ‘Τσαμουριάς’ καταδικάστηκε για κλοπή και ναρκωτικά», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Μάρτιος 20, 2017. 15:31



«Επί αρκετό χρονικό διάστημα προβληματιζόμαστε και σκεφτόμαστε ποιος είναι αυτός από την Αλβανία που έχει συστήσει τη ‘Δημοκρατία της Τσαμουριάς’ στην Ολλανδία, εκμεταλλευόμενος οικονομικά διάφορους Αλβανούς», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.





Αλλά, συνεχίζει το δημοσίευμα, ο ηγέτης αυτής της Δημοκρατίας καλύπτει και εξυπηρετεί την Ελλάδα παρά τα εθνικά θέματα (της Αλβανίας).




Ο Φεστίμ Λάτο (Festim Lato)που αποκαλείται ως πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Αυλώνας για κλοπή. Εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Ολλανδία και δεν μπορεί να γυρίσει στην Αλβανία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Infopress» (Gazeta Infopress).



Επίσης, Ρεσούλ Πίρο (Resul Piro) που αποκαλείται  υπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς, καταδικάστηκε στην Ελλάδα για ναρκωτικά το 2000 και αφέθηκε ελεύθερος πρόωρα. Ο Ρεσούλ Πίρο το 2016 άνοιξε μια διαδικασία στην Αυλώνα για την απόκτηση 500 χιλιάδες μέτρα γης στην ‘Ksamil’.



Η Μαργαρίτα Κόλα (Margarita Kola) που έχει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στην αναφερόμενη Δημοκρατία φάντασμα, ανήκει στην Ορθόδοξη Πίστη και δεν έχει καμία σχέση με την Τσαμουριά.



Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού φάντασμα Φεστίμ Λάτο, είναι ο Βλάχος  Ντριτάν Λουκά (Dritan Lluka), που τα έγγραφά του δείχνουνότι ανήκει στην ελληνική μειονότητα.



Έτσι το ζήτημα των Τσάμηδων έχει απομείνει να το λύσουν ναρκομανείς και Βλάχοι της Ελλάδας.



Λυπούμαστε, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα, για αυτούς που έχουν πέσει θύματα αυτών των ανθρώπων παίρνοντας τα χρήματά τους, ενώ οι πλούσιοι βιομήχανοι δεν κάνουν τίποτε σοβαρό για το θέμα των Αλβανών Τσάμηδων.(gazetainfopress.com)



Το δημοσίευμα παρουσιάζει το έγγραφο αυτό

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr