Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια διανεμήθηκε σε τρεις πόλεις της Συρίας




 Μάρτιος 9, 2017. 20:20

Ανθρωπιστική βοήθεια διένειμαν οι ρωσικές δυνάμεις σε οικογένειες στις επαρχίες: Δαμασκός, Λαττάκεια και Κουνιέτρα, στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, σημειώνει κυβερνητικό δημοσίευμα της Συρίας (en.rtv.gov.sy)




Το Κέντρο Συντονισμού της Ρωσίας, στη βάση Χμέιμιμ, σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη (8 Μαρτίου) αναφέρει ότι διένειμε 8,6 τόνους βοήθειας σε 2820 άτομα στο Χαλέπι, στην πόλη Κέιρσαν στα Λαττάκεια (Λαοδίκεια) και στο χωριό Τζαμπάα της Κουνιέτρα. Η ανθρωπιστική βοήθεια περιλάμβανε σχολικά είδη, τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά.



Το Κέντρο προσθέτει ότι ρωσικά αεροσκάφη έριξαν με αλεξίπτωτα ανθρωπιστική βοήθεια, πάνω από τις περιοχές που ελέγχονται από το Daesh στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση αυτή ήταν της συριακής κυβέρνησης και του ΟΗΕ.



Το Κέντρο επισημαίνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να διανέμουν βοήθεια  που παρέχεται από ανθρωπιστικές οργανώσεις προς τους άμαχους της Συρίας.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr