Σκόπια: Συναντήσεις Ποπόσκι στο Λευκό Οίκο




«Οι συναντήσεις του Ποπόσκι στο Λευκό Οίκο»




Μάρτιος 24, 2017. 12:43

Σκόπια.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι, είχε χθες τις πρώτες άμεσες συναντήσεις στο Λευκό Οίκο, με εκπροσώπους της νέας κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνει, σήμερα,  η σλαβική των Σκοπίων Sitel στην ηλεκτρονική έκδοσή της.



Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, με αφορμή τη σύνοδο κορυφής για την καταπολέμηση του ISIS που διοργανώθηκε από τον υπουργό Ρέξ Τίλερσον, ο Ποπόσκι συναντήθηκε με εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Τραμπ, καθώς και εκπροσώπους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πολλά μέλη του Κογκρέσου.



Σύμφωνα με δηλώσεις του Ποπόσκι οι επαφές με όσα μέλη του Κογκρέσου έγιναν,  πραγματοποιήθηκαν με το πνεύμα «ότι η εκλογή τους υποστηρίχθηκε από τη σλαβική κοινότητα του νοτιοσλαβικού κράτους στις ΗΠΑ, σε περιοχές όπου έχουν εκλεγεί».



Σύμφωνα με τον ίδιο «στόχος είναι η υποστήριξη στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων», σύμφωνα με τον Ποπόσκι.



Στο συνέδριο ο Ποπόσκι συναντήθηκε με ορισμένους βουλευτές που είναι σπουδαίοι υποστηρικτές των Σκοπίων, όπως ο Dave Trott από το Μίτσιγκαν και ο Bill Pascrell από το Νιου Τζέρσεϊ. 




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr