Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

«Οι Κούρδοι τρομοκράτες στη Συρία ανεμίζουν τώρα αμερικανικές και ρωσικές σημαίες»…

Μάρτιος 5, 2017. 22:07

Άγκυρα.
«Οι τρομοκράτες του PKK / PYD που τους έχουμε δει να ανεμίζουν τη σημαία των ΗΠΑ, παρατηρήθηκαν πρόσφατα να φέρουν τη ρωσική σημαία. Στις βίαιες πράξεις  φέρουν τις σημαίες των δύο χωρών, καθώς φαίνεται να δείχνουν τη σιωπηλή υποστήριξή τους, στους τρομοκράτες του PKK /PYD στη Συρία», σημειώνει η τουρκική «Γενί Σαφάκ» στην αγγλική της έκδοση.
Οι μονάδες του κουρδικού εργατικού κόμματος (PKK)  και του κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), ετοιμάζονται να αφήσουν την πόλη Μανμπίτς στη βόρεια Συρία στις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ, σε μια υπολογισμένη κίνηση εναντίον της Τουρκίας. Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να ξεκινήσει επίθεση στην Μανμπίτς εναντίον των στοιχείων του PKK /PYD στην πόλη, μετά την εκκαθάριση της Αλ Μπαμπ από τους τρομοκράτες του Daesh, ως μέρος της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη».Ο Αμερικανός πτέραρχος Στίβεν Τάουνσεντ επανέλαβε την υποστήριξη των ΗΠΑ προς τους τρομοκράτες, δηλώνοντας ότι το PKK / PYD είναι έτοιμο να πάει στον πόλεμο. 


Ο Τάουνσεντ είπε επίσης ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να είναι προσεχτικές  ώστε να μην διακόψουν την προγραμματισμένη πτητική λειτουργία για τη Ράκα κατά του Daesh, σημειώνει το δημοσίευμα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: