«Ο Ιβάνοφ θα ‘απουσιάσει’ στην Αυστραλία για να μην δώσει την εντολή»






Μάρτιος 11, 2017. 13:05

Σκόπια.

Ο επικεφαλής του κράτους ενδέχεται να προσπαθήσει να απουσιάσει από τη χώρα, ως άλλοθι, για να μην αναθέσει την εντολή στο κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, αλλά και για να αποφύγει προγραμματισμένες διαμαρτυρίες στην κατοικία του.
 

Αυτό επισημαίνει το σκοπιανό ‘PlusInfo’ που σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπάθησε να λάβει μια επίσημη επιβεβαίωση όλων αυτών των πληροφοριών, αλλά το γραφείο του Ιβάνοφ δεν απάντησε σε καμία τηλεφωνική κλήση.



«Οι πηγές μας είναι αξιόπιστες», σημειώνει το δημοσίευμα, «ο Ιβάνοφ προτίθεται να μεταβεί στην Αυστραλία όπου θα συναντηθεί με υψηλά ιστάμενους, εκτός από έναν κυβερνήτη.



Ορισμένοι, αμφισβητούν την πιθανατότητα να απουσιάσει σκόπιμα κατά την περίοδο στην οποία είναι αυξημένη η διεθνής πίεση για την ανάθεση της εντολής για το σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης.


Άλλοι, σχολιαστές σημειώνουν ότι είναι πολύ πιθανόν ο Ιβάνοφ να αναθέσει την εντολή πριν από την αναχώρησή του στην Αυστραλία και στον απόηχο των πιθανών διαδηλώσεων μπροστά στην κατοικία του δεν θέλει να είναι παρών στη χώρα, σημειώνει το δημοσίευμα.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr