Μοσούλη: Με λιθοβολισμό σκότωσαν, δημόσια, οι τζιχαντιστές ομοφυλόφιλο





Μάρτιος 30, 2017. 21:08

Οι ‘δικαστές’ της Σαρία του Ισλαμικού κράτους στη Μοσούλη καταδίκασαν  έναν νεαρό άτομο σε θάνατο δια λιθοβολισμού με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας.




Σύμφωνα με το ιρακινό δημοσίευμα, του IraqiNews.com,  η τρομοκρατική οργάνωση δημοσίευσε φωτογραφίες από την απόφαση και την εκτέλεση του άτυχου νεαρού. 


Μέλη του «Ντιβάν α Χισμπά» που συνιστούν τη Σαρία, πριν από την εκτέλεση διάβασαν την απόφαση ενώπιον πλήθους κόσμου για τους «περιορισμούς του Αλλάχ και του Ισλάμ».



Κατόπιν μαχητές του Ισλαμικού κράτους άρχισαν να ρίχνουν στο νεαρό πέτρες, αφού του είδαν δέσει πρώτα τα μάτια. Κατόπιν τον σήκωσαν και τον έριξαν από την ταράτσα ενός κτηρίου.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι δεν έχει καθοριστεί ο ακριβής τόπος της εκτέλεσης.


Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που γίνεται στη Μοσούλη, στις αρχές του τρέχοντος έτους οι Ισλαμιστές πέταξαν από την ταράτσα ενός υψηλού κτηρίου έναν άλλο νεαρό που κατηγόρησαν για ομοφυλοφιλία και σοδομισμό στην περιοχή Ντορ αλ Τόουμπ στην κεντρική Μοσούλη.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr