Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Παράρτημα Γκρούεφσκι-κών Αυστραλίας: Η «Μακεδονία» μας υπάρχει εδώ και χιλιετίες…
Μάρτιος 5, 2017. 19:44

Η νεολαία του VMRO-DPMNE ( Κόμμα Νίκολα Γκρούεφσκι)  από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας  καθώς και άλλες οργανώσεις Σλάβων -που την τελευταία δεκαετία μετονομάσθηκαν σε  (ψευδο)μακεδόνες, με γραπτή ανακοίνωσή τους  υποστηρίζουν τις ειρηνικές πορείες στις πόλεις του νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων «για μια ενιαία (ψευδο)μακεδονία».
«Από εδώ από την Αυστραλία, υποστηρίζουμε σθεναρά τις ειρηνικές και αξιοπρεπείς μαζικές πορείες διαμαρτυρίας, που επί μέρες πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της χώρας και συμμετέχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εκφράζοντας την αγανάκτησή τους  για την κρίση στην οποία έχει βυθιστεί η πατρίδα μας. Δίνουμε την υποστήριξή μας με ισχυρή αποφασιστικότητα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να  την διαμελίσει ή  να επαναπροσδιορίσει τον ενιαίο χαρακτήρα της», αναφέρει η ανακοίνωση των βαλκάνιων Σλάβων της Αυστραλίας.


Προσθέτει,  ότι δεν θα επιτρέψουν να αλλάξει το όνομα της χώρας, να την παραμορφώσουν και να εξαφανίσουν τον ψευδομακεδονικό λαό  ή να εισαγάγουν τη διγλωσσία, την ομοσπονδιοποίηση ή καντονοποίηση της πατρίδας τους.


«Η ‘Μακεδονία’ (υπονοείται το κρατίδιο της ψευδομακεδονίας)  υπάρχει εδώ και χιλιετίες,  θα υπάρχει για όλες τις μελλοντικές γενιές. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στον πρόεδρο Γκιόργκε Ιβάνοφ ο οποίος παρά την τεράστια πίεση που ασκείται επάνω του παραμένει πιστός και δεν δίνει την εντολή σε κόμματα που έχουν υπογράψει ξένες πλατφόρμες», σημειώνεται χαρακτηριστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της Ούτρινκσι Βέσνικ.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: