Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Σκόπια: «Μετά τον Γκρούιο και ο Χόρχε ταξιδεύει στην Τουρκία»…
«Μετά τον Γκρούϊο και ο Χόρχε ταξιδεύει στην Τουρκία», γράφει περιπαικτικά το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων


Μάρτιος 30, 2017. 15:22


 Σκοπια.

Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ από τις 4 έως τις 6 Απριλίου θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, όπου θα παραστεί στην 20η Ευρασιατική Οικονομική Σύνοδο Κορυφής.
Η διοργάνωση της συνόδου κορυφής κάλεσε τον πρόεδρο της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι, τον Φιλίπ Βουγιάνοβιτς του Μαυροβουνίου, τον Στίπε Μέσιτς της Κροατίας, καθώς και εκπροσώπους από τη Βοσνία, Λετονία, Μολδαβία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν, Αφγανιστάν, Κόσοβο και από άλλες χώρες.


Στις 3 Απριλίου ο Ιβάνοφ αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος θα επισκεφθεί τα Σκόπια για να παραδώσει μήνυμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, σημειώνει το ‘PlusInfo’, που  προσθέτει το σχόλιο: 


«Μήπως την τελευταία στιγμή ο Ιβάνοφ ακυρώσει την συνάντησή του με τον Τούσκ, φεύγοντας πιο νωρίς για την Τουρκία;», υπονοώντας όπως έκανε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιόχανες Χαν, προφασιζόμενος 'κούραση' μετά την επιστροφή του από την Ουγγαρία... (plusinfo.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: