Πάλι από την αρχή: Αλβανικές δυνάμεις ασφαλείας στον αγώνα κατά της κάνναβης…




Μάρτιος 30, 2017. 14:51

Μετά από προτροπές τόσο της αμερικανικής πρεσβείας όσο και ευρωπαϊκών παραγόντων,  η ηγεσία της Αλβανίας, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα κατά  της καλλιέργειας της κάνναβης στη χώρα.




Έτσι, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Νίκο Πελέσι δήλωσε ότι στον αγώνα κατά της κάνναβης θα συμμετάσχουν  θεσμικά ιδρύματα, όπως της αστυνομίας , του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών και άλλα συναφή.



Σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρουσίασε το σχέδιο που κατάρτισε η κυβέρνηση για να αποτραπεί η καλλιέργεια των ναρκωτικών σε περιοχές της επικράτειας.



Ο νούμερο δύο της κυβέρνησης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «27.al» το σχέδιο προβλέπει σοβαρά μέτρα για όλους τους υπαλλήλους των δημοσίων υπηρεσιών, οι οποίοι θα καταστούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αναποτελεσματικότητα των μέτρων.



Επιπρόσθετα, ο Πελέσι εξήγγειλε μια διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου για την σωστή λειτουργία  του δημόσιου τομέα με αρμοδιότητες στον τομέα αυτόν.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr