Σκόπια: «Ο στόχος είναι σαφής- η αλλαγή του ονόματος της χώρας»




Κανάλι Sitel: Επιβεβαιωμένο: Απώτερος στόχος της πλατφόρμας η αλλαγή του ονόματος  και η ταυτότητα της (ψευδο)μακεδονίας

Μάρτιος 7, 2017. 19:05

Ο στόχος της αλβανικής πλατφόρμας και οι δράσεις της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM,  με το προηγούμενο της λεγόμενης έγχρωμης επανάστασης είναι σαφής: ο επαναπροσδιορισμός του κράτους, η αλλαγή ονομασίας του και η ταυτότητα των πολιτών της, σχολιάζουν οι εμπειρογνώμονες- γράφει η εφημερίδα ‘Βέτσερ’ των Σκοπίων.



«Ο στόχος είναι σαφής: Η αλλαγή του ονόματος», γράφει η ‘Βέτσερ’ των Σκοπίων



Η αλλαγή του ονόματος είναι ο κύριος και απώτερος στόχος που κρύβεται από την προσπάθεια αποδυνάμωσης του κράτους και της εκμηδένισής του. Ο αναλυτές έχουν από καιρό σχολιάσει ότι στα Σκόπια υπάρχει ένας ειδικός πόλεμος σε διάφορες φάσεις, με απώτερο στόχο την αλλαγή του ονόματος μέσα από την προηγουμένως αλλαγής της σημαίας, του ύμνου, του εμβλήματος και την καθιέρωση της διγλωσσίας (Σλαβικά- Αλβανικά) στη χώρα. Αυτό απαιτεί και πάλι η δημιουργία της  τυραννικής κυβέρνησης ( να τιράνσκα βλάντα - на тиранска влада ) του Τζες Μπέιλι και του Τζορτζ Σόρος στα Σκόπια, πιστεύουν οι πολιτικοί αναλυτές.



Η καθηγήτρια Τατιάνα Καρακαμίσεβα – Γιοβανόφσκα, θεωρεί ότι ο κύριος στόχος της πλατφόρμας είναι η κάμψη της σπονδυλικής στήλης των ψευδο μακεδόνων για το ζήτημα της συνταγματικής ονομασίας.



Ο αναλυτής Αλεξαντάρ Νταστέφσκι δηλώνει ότι όλο το παιχνίδι των πιέσεων γίνεται για να αλλάξει το όνομα της χώρας.



«Είναι σαφές ότι οι πολιτικοί έχουν συμφωνήσει στην αλλαγή του ονόματος, που σημαίνει απώλεια όλης της ταυτότητας (των ψευδομακεδόνων) που δεν θα πρέπει να υφίσταται. Εάν αλλάξει το όνομα, είναι εύκολο να αλλαχθούν και τα άλλα σύμβολα. Γνωρίζουμε ότι τα αλβανικά πολιτικά κόμματα κλήθηκαν από τον Έντι Ράμα για συνομιλίες και γνωρίζουμε επίσης ότι ο Έντι Ράμα ήρθε στην εξουσία με την υποστήριξη του Τζορτζ Σόρος. Ο τελικός στόχος είναι να καταστρέψουν το VMRO-DPMNE, επειδή δεν συναινεί σε αλλαγή του ονόματος», τόνισε ο Νταστέφσκι.



«Η αλβανική πλατφόρμα έχει μια διαφορετική σημασία. Να ασκήσει πίεση στο σλαβικό κράτος για να λυθούν μεγάλα προβλήματα- με την επίλυση του ονόματος θα ενταχθούμε στη Συμμαχία του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο αναλυτής ασφαλείας και καθηγητής Πανεπιστημίου Ζλάτκο Κεσκόσκι.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr