Σκόπια: Ο Ζόραν Ζάεφ έστειλε μήνυμα για ειρηνική αλλαγή της κυβέρνησης




Μάρτιος 5, 2017. 17:50

Ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης – SDSM, στην εκδήλωση για τη γιορτή  της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, που έγινε σήμερα,   έστειλε ένα μήνυμα για αλλαγή της κυβέρνησης στη χώρα με ειρηνικό τρόπο.


Σε ομιλία του σε συγκέντρωση των γυναικών στην πόλη των Σκοπίων, δήλωσε ότι «από το βήμα αυτό καλούμε για μια ειρηνική αλλαγή της κυβέρνησης» και έστειλε το μήνυμα προς τον Νίκολα Γκρούεφσκι και τον Γκιόργκε Ιβάνοφ.



«Όλοι  εμείς», είπε, «η πλειοψηφία της (ψευδο)μακεδονίας, οι μάνες, οι κόρες, οι σύζυγοι, οι εργαζόμενοι, οι διανοούμενοι, οι άνθρωποι της πόλης και της υπαίθρου, οι (ψευδο)μακεδόνες(-Σλάβοι), οι Αλβανοί, οι Τούρκοι, οι Σέρβοι, οι Βλάχοι, οι Ρομά, οι Βόσνιοι, όλοι μαζί ενωμένοι, θα φέρουμε τη ζωή και θα υπάρχει ζωή για όλους!

 Η χώρα θα είναι μια κοινωνία ίσων  πολιτών και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό», δήλωσε ο Ζάεφ, σύμφωνα με το ‘PlusInfo’.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr