Οι Σκοπιανοί συγχαίρουν τους Εβραίους για το ιουδαϊκό Πέσαχ (Πάσχα)




«Συγχαρητήρια για την εβραϊκή γιορτή του Πέσαχ»


Απρίλιος 16, 2017. 13:06

Σκόπια.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Σκοπιανών (ψευδομακεδόνων) συγχαίρουν τους Εβραίους των Σκοπίων και σε όλον τον κόσμο, για τις υπέροχες γιορτές του Πέσαχ, τις εορτές της λατρείας για την ελευθερία και της δόξας του εβραϊκού λαού, μέσα από την χιλιετή παράδοση (των Σλάβων) στην πίστη στον (χριστιανικό) Θεό, sτην οικογένεια και sτον αμοιβαίο σεβασμό.

Το παγκόσμιο Συνέδριο των Σλάβων των Σκοπίων υπενθυμίζει ότι η χιλιετή φιλία μεταξύ του σλαβικού («μακεδονικού» γράφει το κείμενο) και του Ισραήλ σηματοδοτήθηκε το 2015 και εμβάθυνε τη συνεργασία σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των δύο χωρών και των δύο λαών.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η κυβέρνηση για τη διαφύλαξη του εβραϊκού πολιτισμού και των εβραϊκών παραδόσεων κατασκεύασε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, ως μνημείο, για την απέλαση των 7.200 Εβραίων από τους Βούλγαρους φασίστες στο γερμανικό στρατόπεδο θανάτου στην Τρεμπλίνκα το Μάρτιο του 1943, από το οποίο δεν επέστρεψε κανείς.


«Εμείς οι ψευδομακεδόνες περιμένουμε από το Ισραήλ να συμβάλει στη δημιουργία ενός «μακεδονικού» μοναστηριού στην Ιερουσαλήμ, στο λόφο του Γολγοθά, όπου σταυρώθηκε ο Κύριος Ιησούς Χριστός», γράφει το σλαβικό κείμενο.


(mn.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr