Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ισραηλινή αεροπορική επίθεση σε θέσεις του συριακού στρατού
Απρίλιος 21, 2017. 22:10

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εκτόξευσε πυραύλους κατά θέσεων του συριακού στρατού στην Χαν Αρνάμπ της Κουνέιτρα, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.
Συγκεκριμένα δύο ισραηλινά αεροσκάφη έριξαν δύο πυραύλους στις 18:45 σήμερα σε θέσεις του συριακού στρατού. Από την επίθεση έγινε σοβαρή καταστροφή ανέφερε η πηγή.Σύμφωνα με αυτήν οι ισραηλινές επιθέσεις έχουν στόχο να ανακόψουν τον αγώνα του συριακών ενόπλων δυνάμεων κατά των τρομοκρατικών ομάδων που βρίσκονται κοντά στο Ισραήλ.Στο θέμα αναφέρεται και η ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz», η οποία σημειώνει ότι «ο ισραηλινός στρατός χτύπησε στόχους στη Συρία, έπειτα από πτώσεις όλμων στην ισραηλινή πλευρά των υψωμάτων του Γκολάν».Το ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει ότι πριν από την έκρηξη των δύο οβίδων χτύπησε ο συναγερμός. 

Οι οβίδες εξερράγησαν χωρίς να προκληθεί ζημιά. Προσθέτει , ακόμη, ότι είναι πιθανόν η ρίψη των όλμων να μην ήταν σκόπιμη, αλλά να έπεσαν κατά λάθος καθώς γίνονταν μάχες στο συριακό έδαφος.(sputniknews.com, haaretz.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.grΔεν υπάρχουν σχόλια: