«Πόλεμος» κατά της κάνναβης από τον στρατό της Αλβανίας






Ο στρατός έτοιμος για «πόλεμο» από ξηρά, θάλασσα αέρα

Απρίλιος 13, 2017. 22:24


Η στρατιωτική υπηρεσία Πληροφοριών, η πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό που είναι οι τρεις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων θα συμμετάσχουν σε σχέδιο πολέμου εναντίον της κάνναβης.




Η κυβέρνηση αποφάσισε να δημιουργήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.


Ο διοικητής του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, ταξίαρχος Τόνιν Μάρκου, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Top Channel ότι η στρατιωτική απόφαση  δεν σημαίνει ότι θα προβεί σε ενέργειες επί του εδάφους, ούτε θα εκτελέσει πρόσθετες ενέργειες.



Ωστόσο, δήλωσε ότι θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των στρατιωτικών δομών σε επίπεδο πληροφοριών  σχετικά με την καλλιέργεια και τη διακίνηση της κάνναβης.


Πρόσθεσε ότι με τα ελικόπτερα του στρατού θα γίνουν καταγραφές των περιοχών καλλιέργειας των ναρκωτικών  και τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές για τα περαιτέρω.



Το ίδιο θα γίνεται και με τις ναυτικές δυνάμεις, οι οποίες θα ειδοποιούν τις αρχές εάν διαπιστώνουν περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών στο θαλάσσιο χώρο.



(pamfleti.com)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr