Ιορδανία: Διαγωνισμός καλύτερου πολεμιστή- συμμετέχει και η Ελλάδα




Απρίλιος 30, 2017. 22:27


Ξεκίνησε στην Ιορδανία την Κυριακή, οι δραστηριότητες  για ένατη χρονιά του ‘διαγωνισμού πολεμιστή’ που διοργανώνεται από τις ιορδανικές ένοπλες δυνάμεις και θα κρατήσουν μέχρι την Πέμπτη 4 Μαΐου.




Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 32 ομάδες από 17 χώρες, σύμφωνα με το «Sky News Arabia» που επικαλείται το ιορδανικό πρακτορείο ‘ Petra’ (petra.gov.jo).



Χώρες που συμμετέχουν είναι: Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανος, Σουδάν, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρουμανία, Τσεχική Δημοκρατία, Ταϊλάνδη, Κίνα, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Ινδία, Ελλάδα, Κουβέιτ, Αίγυπτος και Τυνησία.



Για τον διαγωνισμό ενδιαφέρονται πολλές χώρες του κόσμου, αφού θα επιδειχθεί η ικανότητα των συμμετεχόντων στην αντοχή, στη δύναμη της υπομονής, της ομαδικής εργασίας και στις δεξιότητες των πολεμικών τεχνών.



Στο διαγωνισμό μεταξύ των άλλων λαμβάνουν ομάδες επιχειρήσεων αλλά και ελεύθεροι σκοπευτές καθώς και ειδικοί των υπηρεσιών ασφάλειας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.



(skynewsarabia.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr