Βαγγέλης Ντούλε: Η Αλβανία έχει απολέσει τον πολιτικό διάλογο- να αναβληθούν οι εκλογές




«Ντούλε: Απών ο πολιτικός διάλογος, πρέπει να βρούμε τρόπους για αναβολή των εκλογών»

Απρίλιος 11, 2017. 20:58

Τίρανα.

Ο επικεφαλής του Κόμματος της  Ένωσης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ ή αλβανικά PBDNJ), Βαγγέλης Ντούλε, δήλωσε ότι το ΚΕΑΔ δεν είναι αποκλειστικό κόμμα της ελληνικής μειονότητας, αλλά είναι κόμμα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 




Ο Βαγγέλης Ντούλε σχολίασε σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και δήλωσε ότι η Αλβανία έχει χάσει τον πολιτικό διάλογο και πρέπει να βρεθεί τρόπος για αναβολή των εκλογών, παρουσιάζοντας με τον τρόπο αυτό την απόφαση του ΚΕΑΔ για μια υπηρεσιακή κυβέρνηση στη χώρα.



«Το ΚΕΑΔ δεν είναι αποκλειστικό κόμμα της ελληνικής μειονότητας, γιατί είμαστε το κόμμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Αλβανία έχει χάσει τον πολιτικό διάλογο και το ζήτημα είναι εάν θα υπάρξουν ελεύθερες εκλογές ή όχι. Μόνο το ένα τέταρτο του πολιτικού φάσματος θα συμμετάσχει στις εκλογές, η αναβολή των εκλογών είναι αναπόφευκτη. Η αναβολή των εκλογών δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να αναβληθούν οι εκλογές», δήλωσε ο Ντούλε.



(balkanweb.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr